Detalji o Farmi 8 će vas šokirati, jer će to biti najduži rijaliti do sada

| 04/07/2017

Nova sezona rijalitija “Farma” počinje na jesen, i biće najduža do sada. Učesnici rijalitija će se u imanje u Lisoviću useliti 8. septembra, a proglašenje pobednika biće u maju 2018. godine, što znači da će “” trajati oko devet meseci.

Kako saznajemo, produkcija uveliko pregovara sa potencijalnim učesnicima, i obavlja sve neophodne pripreme. U medijima se već spekuliše ko bi mogao da uđe u Farmu, a spominju se dobro poznata estradna imena, nekadašnji učesnici rijalitija, ali i članovi njihovih porodica.

Tako se šuška da će učesnici nove sezone popularnog rijalitija biti Ljuba Pantović, koja je već nekoliko puta učestvovala u rijalitijima, Mina Vrbaški, koja se našla u centru skandala kada je objavila privatne snimke Šaka Polumente, Aleksandra Đurić, sestra starlete i bivše farmerke Tamare Đurić, pevači Dragan Kojić Keba, Nada Topčagić, kao i učesnici Pinkovih zvezda.

– Popularna zadruga već dogovara učešće sa Klaudijom Kordom Čabarkapom, suprugom Aleksandra Čabarkape, koja bi trebalo da ispriča sve detalje vezano za svoj odnos sa Aleksandrom. Kako bi pomrsili odnose na imanju, organizatori pregovaraju i sa Ljubom Pantović, koja je već učestvovala u ovom rijalitiju – govori za “Telegraf” izvor blizak produkciji i dodaje:

– Razgovor je već obavljen sa Minom Vrbaški, devojkom koja je plasirala čuveni video Šaka Polumente “Nedostaješ”, u kome je on poziva na seks. Od nje se očekuje da ispriča sve o njihovom odnosu i kakve je ponude sve dobijala od popularnog pevača.

Pregovara se, navodno, i sa Draganom Kojićem Kebom i sa Nadom Topčagić, a učešće u rijalitiju su već potvrdili Aleksandra Đurić, sestra Tamare Đurić, i Zli pevač Lazović, kako glasi njegovo umetničko ime.

Ovo bi, kako se navodi, trebalo da bude najduža Farma ikad, budući da je planirano da traje čak godinu dana.

izvori: telegraf/alo/kurir/blic

Tagovi:

Kategorije: Najnovije vesti sa Farme

Comments are closed.